1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest, Official Club stickers are now available, if you have not already ordered some go grab them now! To order click this Link ----> CLICK ME Go get them whilst stocks last! To dismiss this notice click the cross to the right of this message.

Telephone sound issue, viseeO/command? W221

Discussion in 'Electronics' started by mat8n, Dec 18, 2016.

  1. mat8n

    mat8n Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    858
    Joined:
    Dec 30, 2013
    Location:
    Stokesley....ish
    Car:
    Sl63,honda crf450x, BMW Gs650, yamaha xt600, vespa lx50v
    OK so I've got myself a viseeo mb-2 for my S class w221.
    Got it plugged in and synced up and all seems good and working apart from the sound is really really low?
    I've looked everywhere and tried everything to no avail.

    It is all working but I can just to say hear.

    Any advice would be great.

    Thanks

    Matt
     
  2. OP
    OP
    mat8n

    mat8n Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    858
    Joined:
    Dec 30, 2013
    Location:
    Stokesley....ish
    Car:
    Sl63,honda crf450x, BMW Gs650, yamaha xt600, vespa lx50v
    Oh, my phone is a Samsung note3 and it works fine with my mb 1000 in the SL, I don't think it's a phone issue.
     
  3. AMGeed

    AMGeed Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    7,341
    Joined:
    Nov 1, 2008
    Location:
    Bournemouth/Poole Dorset
    Car:
    2004 W211 E55K ///AMG
    I found increasing the volume on Comand makes a big difference.
     
  4. OP
    OP
    mat8n

    mat8n Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    858
    Joined:
    Dec 30, 2013
    Location:
    Stokesley....ish
    Car:
    Sl63,honda crf450x, BMW Gs650, yamaha xt600, vespa lx50v
    How do I do that?
     
  5. fabes

    fabes Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    799
    Joined:
    Apr 12, 2007
    Location:
    Southampton
    Car:
    Clk280 sport vert and QQ+2
    It's a round dial type thingy on the left hand side.......



    (sorry but surely.....?)
     
  6. Alfie

    Alfie Authorised Forum Sponsor Authorised Forum Sponsor

    Messages:
    7,063
    Joined:
    May 5, 2004
    Location:
    Surrey
    Car:
    W169 A class (loaded)
    This is a known issue with the MB-2. There is a fix for it;

    https://www.commandonline.co.uk/firmware-upgrade-for-viseeo.html
     

Share This Page