Search results

  1. A

    Reverse camera loses image after a few seconds

    Thanks for that. I,m stumped!
  2. A

    Reverse camera loses image after a few seconds

    Thanks for that. From what I read, with ntg4.5 it shouldn,t need to be programmed but maybe it does. As you say, that could explain why the image disappears quickly. I have now tested the camera with reverse gear and it does still show 11.7v when the image becomes black. Maybe that voltage...
  3. A

    Reverse camera loses image after a few seconds

    Hi thanks for your reply. Yes there are two wires to the camera. I did test the reverse wire before and it was fine but I haven,t tested it once the screen goes black so I,ll do that today. THe display is on the comand screen and is really goos for a couple of seconds before going black. I,ll...
  4. A

    Reverse camera loses image after a few seconds

    I just installed an aftermarket reverse camera into my 2013 c250 cdi Amg sport. The camera shows a clear image for a few seconds then the image disappears and the screen goes black. The car has Comand and is ntg 4.5. I don,t understand why the image just disappears even though the car is still...
  5. A

    New member

    New member Hi I,m new to the forum although having had many different Mercedes over the years. I currently have a 2013 250cdi AMG sport which I really like. Has a very high spec and low miles. I look forward to being a more active member.
  6. A

    2013 w204 with Comand ntg4.5 aftermarket reverse camera only displays for a few seconds then goes black

    I have just installed an aftermarket reverse camera into my 2013 C250cdi and have a really good clear image for a few seconds then goes black. Any ideas would be appreciated. I wired the camera into the reverse light by splicing into the positive wire and the earth into the nearby fuse box earth.
Back
Top Bottom