limp

  1. c43 merc

    E270CDI Limp Mode

    Hi All, I have a 2003 E270 i am having a few issues with at the moment, it keeps going into limp mode everytime you use the turbo, the car will go into limp mode but if you switch the car off and restart it will be fine again until you use thr turbo again, this will happen a few times and...
  2. 6

    CEL and limp home mode :crazy:

    Have a 2009 CSL 320 CDI. Bought it 3 weeks ago. Got the Service A, gearbox and brake fluids changed too. A few days ago, CEL lit up followed by a lack of power. Other than that, gearbox changes were smooth and acceleration was smooth, but limited. Was 60 miles from home. Switched off and on...
  3. I

    Limp Mode - Intake Manifold Runner

    Hi every one Im new on the forum, done some reading and found interesting topics. Hope you can help me. I have a 2005 Vito 115 W639 engine code 646 It goes into limp mode if rpm goes over 2000 I get the following errors from my ELM327 WIFI module connected to my iPhone: P2018 Intake...
  4. T

    Limp mode not solved

    Got error code for turbo actuator on e320 and have just replaced actuator but still same problem, vanes move freely, only goes into limp mode within 1st minute of start up in morning generally then ok rest of day, anyone any ideas? Thanks
  5. Markssl

    Am I in limp mode?

    My 2008 E320CDi seems to have lost power. It accelerates very slowly. It's gone about 500 miles past it's service due. Also a message flashed up today saying check oil when next refuelling. Not seen this before in the 5 years I've owned it. No other warnings have displayed. Any suggestions...
  6. A

    W211 e320cdi limp mode any help appreciated

    On my way to work this morning went over a pot hole and car went into limp mode got to work and left it sat there for the day. Come back to car EML is now on so decided to do a quick scan using the torque app and got p0244 turbo Wastegate solenoid I pulled over just to see if any of the...
  7. T

    E270 cdi Limp Mode Query

    Hi. I have a 2003 E270CDI (W211) which has covered 120K miles with full dealer history until 112k. Intermittently it goes into limp mode, usually when cold but not always. When warmed up a stop and ingnition reset does the trick. However after driving on the motorways today it went into limp...
  8. R

    07 sprinter limp mode

    My sprinter went into limp mode with a p0404 code. Just changed the egr (second hand). Vans now out of limp mode, but didn't sound right on startup (exhaust note). It ran fine for 10 minutes and then started smoking (grey). Any help advice would be appreciated. Cheers Sent from my EVA-L09...
  9. widemonkeys

    Cls issues

    I've had the car less than 3 months and driving home from work on Thursday it went into limp mode with no cel. Pulled over and turned it off and back on and all seemed fine. I got home and plugged in my obd2 and got p0299 something to do with turbo pressure. I wiped the code and drove it the...
  10. B

    W211 limp mode reset.

    Hi I have been trying to work out what I should do with my e320cdi 2007 which is currently only driving in 2nd and reverse. On selecting drive it feels as though its jumping into 2nd rather than smoothly (I assume this is the limp home mode). I have had the rear left reluctor ring (which was...
  11. T

    Intermittent limp mode

    My 56 plate E320 went into limp mode a week ago, stopped engine and restarted and was fine till this morning and did the same again, have tried my code reader but it's a few year old autotel vag one and didn't get any codes, could it be it needs a more advanced scanner to find codes or is it...
  12. D

    CLC 2008 (CL203) Wiring Harness possibly damage causing U0101 & Limp Mode

    Help and advice would be very much appreciated. Having some automatic transmission issue causing the car to go Limp mode. Car would drive but 30min into drive and the gear indicator and driving mode (P,N,R, D & C,S,M) in dash would disappear and reappear intermittently but would end up...
  13. A

    Limp mode again

    Not having much joy with my car lately, it's gone into Limp mode this morning and yet again it's the kick down. Seriously thinking of getting shut of this car I'm at wits end with it now. ST I had was a bit temperamental but nothing like this A250. Going to go back to a GTI or a ST I think so...
  14. C

    Limp mode after rough downshift but no error code

    W211 MY2005 7 speed auto. I have an occasional issue that now appears to getting more regular I feel it's gearbox related but could be wrong. The car will occasionally enter limp mode but stopping turning off and restarting clears the fault this is now occurring from what was a couple of times a...
  15. C

    not rev above 3k, limp mode?

    and takes an age to get there as well Hello All, Hoping quick and easy advise lead to even cheaper fix ;) no lights on dash to indicate an issue. not been able to scan it as yet; after pointers really; will scan in daytime tomorrow. Due B5 service in 85days mileage is 98200 cruises just...
  16. D

    W203 Coupe 2007 220 CDI Limp mode + errors

    Hi there, I am new to this forum and also to MB ownership! I have recently purchased a 2007 C class coupe 220 CDI and while driving I notice the car had gone into limp mode with no warning lights on at all. I had a friend read codes with his Delphi and he found the following: 2509...
  17. N

    W211 turbo actuator limp mode

    Hi. Just looking for some advice before I get taken to the cleaners. I have an E320 cdi sport w211 2008. 65k on the clock. Serviced regularly. About 3 months ago I hit a pothole that smash my left front alloy but no other obvious damage. Within a couple of weeks I started to get limp mode...
  18. rmvembe

    CLS 320 cdi limp mode

    Hey guys Driving along on the motorway and noticed car was not picking up going uphill and kickdown was not working stopped and checked for codes and car came up with p0244. Limp mode is permanent but not check engine lights. When restarted engine revs freely and makes the right sounds. I...
  19. 1

    R129 600 limp home after charging flat battery?

    I have a 1996 R129 SL600 and I wonder if anyone has experience of the following problem. The car was garaged for about 2 months the battery was totally flat, not even a warning lamp. I could not open the boot but manage to find the main power cable up in the drivers foot well (RHD car), I...
  20. V

    W639 limp mode & what sensor is this? (pic)

    Hi guys, got a few issues & not sure if their related, bare with me I'll try explain :thumb: Had my Vito auto 2009 120cdi 3yrs and been great but occasionally has gone into limp mode but after a restart all is usually fine, however today engine management light came on after restart and...
Top Bottom