ABS / BAS Light - SL320 Fixed But Cruise Query

DSLiverpool

MB Enthusiast
Joined
Sep 9, 2007
Messages
1,556
Location
Wirral
Car
Subaru Outback 3.0Rn
As per lots of other threads I got the twin ABS / BAS ESP lights shine at me when leaving home after the SL had been unused for 6 days.

Came home - read the forum :eek: and went to attack the brake light switch which made me notice my new MB mats had ridden up and were possibly blocking the pedal however i sprayed the switch and pumped the pedal somewhat and it cleared.

I then (for the 1st time) tried my cruise - worked fine but no lights - nothing what (on my R129) should come on when cruise is active

TIA as ever
 

panason1c

MB Enthusiast
Joined
Feb 20, 2005
Messages
1,141
Location
Somerset
Car
ML270cdi, VW Polo 1.9 tdi, BMW K1200rs
Dont know specifically about a R129 but all the vehicles i've previously owned, including my current ML, dont have any indicator lights when cruise is active or otherwise.
 

Dieselman

Banned
Joined
Jul 13, 2003
Messages
34,206
Car
Peugeot 403 Convertible
No lights on cruise, it just works away in the background. If you press the stalk in you should get the LIM-iter light illuminate, both on the stalk and dashboard.
 
OP
OP
DSLiverpool

DSLiverpool

MB Enthusiast
Joined
Sep 9, 2007
Messages
1,556
Location
Wirral
Car
Subaru Outback 3.0Rn
Will check the limit light but didnt notice - I was expecting an led ring on the speedo :)

Thanx
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top Bottom