[SOLVED] Audio appears with the Dashes

Discussion in 'Electronics' started by Rubin85, Apr 11, 2014.

  1. Rubin85

    Rubin85 New Member

    Messages:
    21
    Joined:
    Oct 25, 2013
    Location:
    Hull
    Car:
    C200 2.0 Saloon
    Hi. Anyone know how to fix the radio that shows dashes instead of OFF or Track number ?

    [​IMG]

    I've turned off a/c and then switched off the engine, after starting the engine again the radio shows dashes and I couldn't turn the radio ON. Any ideas ?
     
  2. DennisTheMenace

    DennisTheMenace Member

    Messages:
    36
    Joined:
    Jul 11, 2013
    Location:
    west Dorset
    Car:
    2004 C220 CDi Avantgarde est
    Looks like its not receiving data from the radio. The radio could be borked or a plug has worked loose on the rear of the radio. Check all connections and fuses for it including the one on the rear of the headunit
     
  3. Alfie

    Alfie Authorised Forum Sponsor Authorised Forum Sponsor

    Messages:
    7,245
    Joined:
    May 5, 2004
    Location:
    Surrey
    Car:
    W169 A class (loaded)
    Canbus issue. Cluster isnt getting the track/station info from the head unit.
     
  4. OP
    OP
    Rubin85

    Rubin85 New Member

    Messages:
    21
    Joined:
    Oct 25, 2013
    Location:
    Hull
    Car:
    C200 2.0 Saloon
    Blown fuse, I've replace the fuse and everything works as it should :] thanks
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.