Audio off

Discussion in 'Electronics' started by hagarfriend, Jul 7, 2017.

  1. hagarfriend

    hagarfriend Active Member

    Messages:
    69
    Joined:
    Aug 8, 2010
    Location:
    Hampshire
    Car:
    CL63 AMG
    Hi everyone ,

    I have a 2008 CL63.
    I got in this morning g and upon starting the Speedo centre says audio off.
    Can someone please tell me how to turn it back on.
    I have obviously done something and cannot rectify the situation.
    Any help would be fantastic.
    Thanks.

    Clint
     
  2. exvolvoman

    exvolvoman Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    224
    Joined:
    Jan 25, 2017
    Location:
    Mid Wales
    Car:
    2004 C180k Estate & Volvo V70 T5
    Mine only says that if the radio is turned off...silly I know, but have you turned it on?
     
    1 person likes this.
  3. OP
    OP
    hagarfriend

    hagarfriend Active Member

    Messages:
    69
    Joined:
    Aug 8, 2010
    Location:
    Hampshire
    Car:
    CL63 AMG
    Re

    Haha good answer.
    I will look later.

    Thanks
     
  4. zipdip

    zipdip Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    2,588
    Joined:
    Mar 5, 2015
    Location:
    Essex
    Car:
    s320
    My S320 has a button down on the centre consul which can turn off the radio/satnav on the command unit,it is easily pushed when cleaning,get the manual out.
     
    1 person likes this.
  5. OP
    OP
    hagarfriend

    hagarfriend Active Member

    Messages:
    69
    Joined:
    Aug 8, 2010
    Location:
    Hampshire
    Car:
    CL63 AMG
    Yep.
    Found the menu and TURNED IT ON!!!!!!!

    Many thanks
    Hahaha:doh::dk::doh:
     
Tags:

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.