Doh, I've pressed a wrong button.

Paul

Active Member
Joined
Jul 7, 2002
Messages
488
Location
Lordswood, Kent.
Car
Ford 2.3 Galaxy
Being a complete turnip when it comes to computers, can someone plase tell me how to correct this problem:


Although I have no problem surfing the net, If I click on a link that someone has added to a post, I get a new window like I should but that's it.

The new window is empty. Nothing in the address bar and nothing in the main window. All the tool bars etc are there.

Hope this is clear enough for you to understand?

Thanks.
 

GrahamC230K

MB Enthusiast
Joined
Jul 14, 2002
Messages
9,755
Car
Audi A3 & S4 quattro
Answer isn't jumping at me.

What browser are you using - Internet Explorer?
 

Sp!ke

Administrator
Joined
Jun 2, 2002
Messages
11,968
Location
West London
Car
SL500 & The Fart Car
Just wondering if you have some anti-popup software loaded.

This comes bundled with the latest Zone Alarm, Norton software and some other antivirus packages.
 
OP
OP
Paul

Paul

Active Member
Joined
Jul 7, 2002
Messages
488
Location
Lordswood, Kent.
Car
Ford 2.3 Galaxy
Originally posted by Sp!ke
Just wondering if you have some anti-popup software loaded.

This comes bundled with the latest Zone Alarm, Norton software and some other antivirus packages.

Ah, maybe this could be it. I have installed "McAfee virus scan professional edition" and thinking of it that would be when this problem started.

Now to try and find out how to fix it :( .
 

Brian WH

MB Enthusiast
Joined
Aug 21, 2002
Messages
6,283
Location
East Midlands
Car
JAGUAR XF 3.0D Premium Luxury
Try "Disable" on the Mcfee and then try the link again.
If that works then its the Mcfee settings.
Then open Mcfee and look for Ad Blocking under privacy and move to off.
This should resolve it M8.
 

fuzzer

MB Enthusiast
Joined
Jun 1, 2002
Messages
7,939
Location
Glasgow
Car
F25 X3 20d SE
Not to offend anyone or anything but .........


Mcafee products are really , really , really not the best..


Even if you decide to uninstall them , the amount of crap that they leave behind in your computers registry is amasing.


Norton is quite good for Anti virus and Zone alarm or pro is about the best for a firewall.


( disgruntled ex mcafee technical support employee signing off):D
 
OP
OP
Paul

Paul

Active Member
Joined
Jul 7, 2002
Messages
488
Location
Lordswood, Kent.
Car
Ford 2.3 Galaxy
Ok I've uninstalled McAfee, but I still cant get any further with the links.

I still get a new smaller window when I click on a link, but it's all empty, no address shown and just a plain white window below the address bar :( :( .
 

fuzzer

MB Enthusiast
Joined
Jun 1, 2002
Messages
7,939
Location
Glasgow
Car
F25 X3 20d SE
Try a browser reset..


open Internet explorer.

Go to tools and click onto Internet options

Click on delete cookies

Click on delete Files

Click on settings , once in settings , make sure the radio button is on every visit to the page. Click ok

click onto privacy , move the slider to medium

Click on security , click on default level , make sure the slider is on medium

Click onto advanced , click restore defaults , click apply and then click ok.


If this does not work , go into add/remove programs and start removing microsoft updates you have installed there.


If not , get back to me and ill go back to the drawing board.


p.s. do you want norton ?:rolleyes:
 
OP
OP
Paul

Paul

Active Member
Joined
Jul 7, 2002
Messages
488
Location
Lordswood, Kent.
Car
Ford 2.3 Galaxy
Originally posted by fuzzer
Try a browser reset..


click onto privacy , move the slider to medium

In Privacy I dont have a slider it just says "CUSTOM" and I have three buttons:

import - advanced - default.

Below this is a button to do with overiding individual web site cookies.

I've tried everything else you said Jason, and I cant see any updates in the add/remove program section.

I'm sure this has only been a problem since the bl**dy anti virus was loaded:crazy: .
 

Mark300SL

1962-2010. Gone, but not forgotten.
Joined
Jul 21, 2002
Messages
1,641
Paul

Download Opera :)

http://www.opera.com/

A nice, very fast browser - maybe its just a microshaft issue !

Mark
 
OP
OP
Paul

Paul

Active Member
Joined
Jul 7, 2002
Messages
488
Location
Lordswood, Kent.
Car
Ford 2.3 Galaxy
Right I have found the slider in the privacy bit, I pressed the default button and up it came. So it's now set in the medium position.

But you've guessed it still no luck AAARRRRGGGHHHH :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: .

Thanks for all the help so far.

From the forums resident computer thicko :( .
 
OP
OP
Paul

Paul

Active Member
Joined
Jul 7, 2002
Messages
488
Location
Lordswood, Kent.
Car
Ford 2.3 Galaxy
Yippee I have fixed the problem :D

How I fixed it.

I cant take credit for it though. A mate advised me of this page.


:bannana: :bannana: :bannana:
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom