Help! C63 AMG Adaptive backrest not working!

Discussion in 'Interior' started by khanja, Jul 4, 2011.

  1. khanja

    khanja New Member

    Messages:
    6
    Joined:
    May 31, 2011
    Location:
    Glasgow
    Car:
    2012 BMW 520d M Sport, 1989 Audi ur quattro, 2009 C63 AMG (now sold :( ) & 1978 911 SC
    Hi all - Can someone with a 2008 C63 confirm that the car was fitted with the adaptive backrest i.e. buttons to adjust the side bolsters, upper back and lumbar support?

    I bought my car in Oct last yr, had work done under warranty due to warning lights coming on for issues with the ESP (a sensor had to be replaced apparently) and now the adaptive backrest is not working.

    Been in the dealer three times now to fix, last time today to get a B service done and now the Merc garage in Glasgow says my car was never fitted with the adaptive backrest even though the buttons are there! Am I going mad??

    Think they're trying to play funny buggers but can someone confirm back?

    PS who has the highest mileage C63 out there? Mines just hit 40k.....
     
  2. kamalpatel12448

    kamalpatel12448 Active Member

    Messages:
    970
    Joined:
    Sep 11, 2010
    Location:
    London
    Car:
    C63 (W204) and C240 (W202) - just not at the same time!
    Hey khanja, not sure about adaptive, but the seats are electric and adjustable; lumber, upper and lower back, and heat bottom. Pretty sure you'll have the same, sounds like BS to me.
    K
     
  3. The _Don

    The _Don MB Enthusiast

    Messages:
    3,943
    Joined:
    Jul 11, 2010
    Car:
    Mb
    All c63 seats are the same as per post above.
     
    1 person likes this.
  4. OP
    OP
    khanja

    khanja New Member

    Messages:
    6
    Joined:
    May 31, 2011
    Location:
    Glasgow
    Car:
    2012 BMW 520d M Sport, 1989 Audi ur quattro, 2009 C63 AMG (now sold :( ) & 1978 911 SC
    Thanks all it was BS, they finally worked out the issue was something to do with somebody not putting a fuse back in after the work on the ECU so I now have fully functioning seats back after 6 months!
     
  5. kamalpatel12448

    kamalpatel12448 Active Member

    Messages:
    970
    Joined:
    Sep 11, 2010
    Location:
    London
    Car:
    C63 (W204) and C240 (W202) - just not at the same time!
    Bet you're happy - glad to hear it has been sorted out.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.