hole in radiator

Discussion in 'General Discussion' started by WIBB, Nov 4, 2010.

  1. WIBB

    WIBB New Member

    Messages:
    10
    Joined:
    Oct 19, 2010
    Location:
    Derbyshire
    Car:
    SL320
    just wondering if anyone here posseses a radiator for a 1993, sl320 that dosent leak, [unlike mine] that they no longer require..
     
  2. Sp!ke

    Sp!ke Administrator Staff Member

    Messages:
    12,234
    Joined:
    Jun 2, 2002
    Location:
    West London
    Car:
    SL500 & The Fart Car
    not too expensive from Eurocarparts.
     
  3. OP
    OP
    WIBB

    WIBB New Member

    Messages:
    10
    Joined:
    Oct 19, 2010
    Location:
    Derbyshire
    Car:
    SL320
    hi Sp!ke, just got a price on the rad, £258 + vat, thats actually the cheapest ive got so far so thanks, i did manage to find one on e bay,£125 just tryin to establish weather its the right one of the two available for this model, trouble is no one wants to give me an actual part no. also do i risk second hand ??? by the way good job on the coupe looks really good ,bet your well pleased.
     
  4. nick mercedes

    nick mercedes MB Club Veteran

    Messages:
    7,107
    Joined:
    Jan 8, 2003
    Location:
    far far away
    Car:
    Ford Expedition
    Buy the new one, a second hand rad is a false economy.
     
  5. nick mercedes

    nick mercedes MB Club Veteran

    Messages:
    7,107
    Joined:
    Jan 8, 2003
    Location:
    far far away
    Car:
    Ford Expedition
    Forget ebay, try google.

    Googling A1295001303 might make you happy.
     
  6. Pontoneer

    Pontoneer MB Club Veteran

    Messages:
    13,250
    Joined:
    Aug 19, 2002
    Location:
    Ayrshire
    Car:
    '99 S320 W140 ; '93 300SL-24 R129
    Take your car to your local Serck Marston centre and they'll recore your existing radiator .
     
  7. OP
    OP
    WIBB

    WIBB New Member

    Messages:
    10
    Joined:
    Oct 19, 2010
    Location:
    Derbyshire
    Car:
    SL320
    ok.. got the radiator prob. sorted, ran the car upto temp. and then the water pump decides to **** its pants, so.. got a new pump fitted the only trouble now is, the car has developed a strange wheering ,whineing noise from one of the wheels that the poly v belt drives, think it may be a/c compresser/pump, belt is tensioned right up and still seems too slack, would a slack belt cause this noise...
     
Tags:

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.