iOS app feedback

Discussion in 'General Discussion' started by Herishi, Feb 14, 2016.

  1. Herishi

    Herishi Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    525
    Joined:
    Apr 14, 2015
    Car:
    2007 E280 Sport
    Admin please move to the feedback and testing forum,

    Hi

    I only seem to be able to post in the general discussion category from my iPhone.

    When I try in other categories I get the attached, it asks me to choose a prefix but gives no option of selecting or typing one.

    Also sometimes (as has happened in this case) when I attach a picture the send button greys out and I cannot press it. I have to copy all my text, force close the app and try again.

    Thanks

    Steve
     

    Attached Files:

  2. brucemillar

    brucemillar MB Club Veteran

    Messages:
    8,663
    Joined:
    Nov 18, 2010
    Location:
    Next Door to Alice - 25 'kin years now
    Car:
    C55 AMG Wagon - W124 300te 4matic Wagon - BMW 4.8is X5 E53 - SWB Pajero 3.5 V6 24v
    ^+1
     
    1 person likes this.
  3. kam09

    kam09 Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    479
    Joined:
    Jul 1, 2013
    Car:
    E350cdi coupe sport obs black
    +1 very annoying!
     
    1 person likes this.
  4. ash59fifty-uk

    ash59fifty-uk Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    3,572
    Joined:
    Aug 9, 2015
    Location:
    The shire
    Car:
    W204 C63, Ford Transit
    +1

    Also attaching pictures can only be done once, so if you need to attach multiple pics you have to edit it and add them on one by one, and that's after breaking paragraphs again each time as it bunches up the entire post into one paragraph at each edit stage
     
    1 person likes this.
Tags:

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.