ipad wont load pages

Discussion in 'PC and I.T support/Advice posts' started by Druk, Mar 26, 2016.

  1. Druk

    Druk MB Enthusiast

    Messages:
    5,309
    Joined:
    May 28, 2004
    Location:
    Not far from Edinburgh.
    Car:
    2011 S212 E350CDi. 1981 R107 300TurboDiesel.
    IPad Air.

    Doing a Google or Safari search comes up with usual results list but although any selected result will highlight none of them will open.

    Just loaded latest upgrade so am wondering if that's at fault? Or any other ideas please?

    Done the clear cache and clear cookies and restart which hasn't helped.

    Ta.
     
  2. grober

    grober MB Master

    Messages:
    27,938
    Joined:
    Jun 22, 2003
    Location:
    Perth, Scotland
    Car:
    W204 C200CDI Estate
  3. OP
    OP
    Druk

    Druk MB Enthusiast

    Messages:
    5,309
    Joined:
    May 28, 2004
    Location:
    Not far from Edinburgh.
    Car:
    2011 S212 E350CDi. 1981 R107 300TurboDiesel.
    Thanks Graeme but done all that. Twice in the case of total restart.

    Still nowt. :(
     
  4. HB

    HB MB Enthusiast

    Messages:
    2,835
    Joined:
    Mar 30, 2011
    Car:
    C63 , E350 CDI, C320 CDI, SQ7
    Clearly an issue with the pilot
     
  5. OP
    OP
    Druk

    Druk MB Enthusiast

    Messages:
    5,309
    Joined:
    May 28, 2004
    Location:
    Not far from Edinburgh.
    Car:
    2011 S212 E350CDi. 1981 R107 300TurboDiesel.
    Don't suppose buttering my peshwari naan had anything to do with it do you?
     
  6. Happytalk73

    Happytalk73 MB Enthusiast

    Messages:
    6,109
    Joined:
    Sep 10, 2015
    Location:
    Uk
    Car:
    Vito
    Just an idea Derek, have you tried a few hard strikes with a medium sized hammer?

    If you decide to try this don't forget to wrap it in a towel first, you don't want to break it.

    Ant. :D
     
    1 person likes this.
  7. Mike Walker

    Mike Walker MB Enthusiast

    Messages:
    2,572
    Joined:
    Jul 9, 2008
    Location:
    North Kent
    Car:
    Mercedes W204 C220cdi Estate Ford Fiesta Mk 4
    I believe your problem is caused by voting for Scottish Inependance or Brexit or both......
     
  8. Benzowner

    Benzowner MB Enthusiast

    Messages:
    2,703
    Joined:
    Jun 21, 2004
    Location:
    Bristol
    Car:
    Qashqai Acenta Premium 1.6Diesel
    Had a similar problem with my iPad4 a few weeks ago, again after an update. The problem seemed to clear when I turned off the wireless modem, told the iPad to forget the wireless contact, restarted the modem and reconnected the iPad to the internet. Might help.
     
    1 person likes this.
  9. OP
    OP
    Druk

    Druk MB Enthusiast

    Messages:
    5,309
    Joined:
    May 28, 2004
    Location:
    Not far from Edinburgh.
    Car:
    2011 S212 E350CDi. 1981 R107 300TurboDiesel.
    Update.

    Cleared all it's cookies, switched off and on wifi as suggested, got rid of the Google app, re-booted it again.

    First time search and it opened the first suggested webpage :bannana:

    second webpage clicked on it froze again :(

    Guys?
     
  10. grober

    grober MB Master

    Messages:
    27,938
    Joined:
    Jun 22, 2003
    Location:
    Perth, Scotland
    Car:
    W204 C200CDI Estate
    try this
    https://discussions.apple.com/thread/7236083?tstart=0

    Basis of the problem as described seems to be that some of your previously downloaded apps are not compatible with the updated OS. when the system detects this it tries to update the app automatically and freezes up
    Don't know if this is your problem or not?
     
    1 person likes this.
  11. OP
    OP
    Druk

    Druk MB Enthusiast

    Messages:
    5,309
    Joined:
    May 28, 2004
    Location:
    Not far from Edinburgh.
    Car:
    2011 S212 E350CDi. 1981 R107 300TurboDiesel.
  12. OP
    OP
    Druk

    Druk MB Enthusiast

    Messages:
    5,309
    Joined:
    May 28, 2004
    Location:
    Not far from Edinburgh.
    Car:
    2011 S212 E350CDi. 1981 R107 300TurboDiesel.
    So. Ended up waiting a 1/2 hour for Apple support. Turns out they know all about this. They've done the 9.3 update without enabling some lines of JavaScript.
    So the fix is to clear history then disable JS until they come up with another patch. Did someone say....numpties?
     
  13. grober

    grober MB Master

    Messages:
    27,938
    Joined:
    Jun 22, 2003
    Location:
    Perth, Scotland
    Car:
    W204 C200CDI Estate
    Glad you got a fix. :thumb:
     
  14. OP
    OP
    Druk

    Druk MB Enthusiast

    Messages:
    5,309
    Joined:
    May 28, 2004
    Location:
    Not far from Edinburgh.
    Car:
    2011 S212 E350CDi. 1981 R107 300TurboDiesel.
    Sorted I think. Latest Apple update 9.3:1 has removed the non-working linky problem.
     
    2 people like this.
  15. Mike Walker

    Mike Walker MB Enthusiast

    Messages:
    2,572
    Joined:
    Jul 9, 2008
    Location:
    North Kent
    Car:
    Mercedes W204 C220cdi Estate Ford Fiesta Mk 4
    Thank the Lord!
     
Tags:

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.