lumpy idle

Discussion in 'Engine' started by georgebro, Jun 18, 2011.

  1. georgebro

    georgebro New Member

    Messages:
    16
    Joined:
    Jun 12, 2011
    Location:
    west lothian scotland
    Car:
    merdedes e320 cdi estate
    car runs fine but on idle runs lumpy
     
  2. renault12ts

    renault12ts MB Club Veteran

    Messages:
    15,778
    Joined:
    Mar 5, 2009
    Car:
    2005 W215 CL500.
    Year????????????
     
  3. BlackC55

    BlackC55 Authorised Forum Sponsor Authorised Forum Sponsor

    Messages:
    18,745
    Joined:
    Feb 8, 2007
    Location:
    Horndean, Portsmouth, Hampshire, Southsea
    Car:
    C43 AMG with a 55 engine and supercharger, E55 AMG, S500, etc
    Probably an injector fault.

    Needs to go on a Star.
     
  4. OP
    OP
    georgebro

    georgebro New Member

    Messages:
    16
    Joined:
    Jun 12, 2011
    Location:
    west lothian scotland
    Car:
    merdedes e320 cdi estate
    2003 e320
    running fine now
     
  5. Howard

    Howard MB Club Veteran

    Messages:
    18,624
    Joined:
    Apr 23, 2004
    Location:
    Toad Hall
    Car:
    CLS 500 / A 150
    How did you fix it ?
     
  6. OP
    OP
    georgebro

    georgebro New Member

    Messages:
    16
    Joined:
    Jun 12, 2011
    Location:
    west lothian scotland
    Car:
    merdedes e320 cdi estate
    cleared its self but going to put a injector cleaner through it
     
Tags:

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.