MAS broken

Discussion in 'Engine' started by mike1875, Mar 17, 2011.

  1. mike1875

    mike1875 Member

    Messages:
    48
    Joined:
    Mar 7, 2011
    Location:
    Ludhiana,Punjab,India
    Car:
    mercedes e220 w124,Zen,Royal Enfield Bullet 350
    Can the car b driven with MAS not working at all??is there any way to do so...i tried to take off the connector and turn on the ignition to get the car in default mode..am i doin it right???wat shud i do to go abt 30-40 miles to the workshop??
     
  2. OP
    OP
    mike1875

    mike1875 Member

    Messages:
    48
    Joined:
    Mar 7, 2011
    Location:
    Ludhiana,Punjab,India
    Car:
    mercedes e220 w124,Zen,Royal Enfield Bullet 350
    seems like nobody is interested...
     
  3. grober

    grober MB Club Veteran

    Messages:
    27,247
    Joined:
    Jun 22, 2003
    Location:
    Perth, Scotland
    Car:
    W204 C200CDI Estate
    YES you can drive it with the maff /mass disconnected electrically . The car defaults to preset values to allow you to drive it without harm.
     
  4. OP
    OP
    mike1875

    mike1875 Member

    Messages:
    48
    Joined:
    Mar 7, 2011
    Location:
    Ludhiana,Punjab,India
    Car:
    mercedes e220 w124,Zen,Royal Enfield Bullet 350
    thanx bro..atlast i m relieved...
     
Tags:

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.