Multi -quote not working

Discussion in 'PC and I.T support/Advice posts' started by tali, Oct 10, 2011.

  1. tali

    tali MB Enthusiast

    Messages:
    1,626
    Joined:
    Jun 17, 2008
    Location:
    593 West 11th street.San Pedro
    Car:
    qashqai
    Tried over several days with FF and I/EXP but Multi -quote not working , click on it goes green and does nothing:wallbash:
     
  2. Troon

    Troon MB Enthusiast

    Messages:
    1,184
    Joined:
    Aug 23, 2011
    Location:
    Staffordshire
    Car:
    A big one
    Do you understand how it's meant to work?

    Click on the multi-quote button for all the posts you want to quote from (they turn green, and are quoted in the order you click them it seems), then hit the Post Reply button at the bottom. If that is already what you're doing, apologies; you don't make it clear you know how it works.

    Works fine for me on FF7/Win, FF7/Linux, Chrome/Linux & IE8/Win
     
    1 person likes this.
  3. Dieselman

    Dieselman Banned

    Messages:
    34,206
    Joined:
    Jul 13, 2003
    Car:
    Peugeot 403 Convertible
    Seems to work for me.
     
  4. davidjpowell

    davidjpowell MB Enthusiast

    Messages:
    4,895
    Joined:
    Nov 8, 2007
    Location:
    Doncaster
    Car:
    Range Rover Vogue, Volvo XC60 and crappy Pug 307
    Me too. I always press multi quote until the last, then press quote though.
     
  5. OP
    OP
    tali

    tali MB Enthusiast

    Messages:
    1,626
    Joined:
    Jun 17, 2008
    Location:
    593 West 11th street.San Pedro
    Car:
    qashqai
    Ah okay -got it :eek:
     
Tags:

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.