New C class comand and HTC Desire

Discussion in 'Electronics' started by Marcus220, Sep 3, 2011.

  1. Marcus220

    Marcus220 New Member

    Messages:
    5
    Joined:
    Sep 3, 2011
    Location:
    Sunderland
    Car:
    Mercedes C220 CDI (2011)
    Guys,

    I'm a new Mercedes owner just taken delivery of a New C Class 220 CDI with comand system.

    I'm having some problems with the telephone system (contacts) using my HTC Desire

    My Iphone connects straight away and the contacts come up on screen, however, although my HTC connects as per the instructions and I can make and recieve calls, the contacts do not appear...

    I've read and re-read and tried everything in the manual....

    anyone got any suggestions....

    Thanks
    Mark
     
  2. artyman

    artyman MB Enthusiast

    Messages:
    2,180
    Joined:
    Mar 4, 2011
    Location:
    Hampshire
    Car:
    C 200 CDI Sport
    I had to send the business card thingy's to my W204 fro my Nokia to get the contacts to show in the display.
     
  3. OP
    OP
    Marcus220

    Marcus220 New Member

    Messages:
    5
    Joined:
    Sep 3, 2011
    Location:
    Sunderland
    Car:
    Mercedes C220 CDI (2011)
    Hi,

    Thanks for the reply..... I tried doing that but it just seemed to do nothing, I have about 100 contacts in my HTC and a couple have appeared on the screen sort of randomly...

    The Iphone I have is a 4 and it just works perfectly straight away with all the contacts coming up immediately...

    Regards
    Mark
     
  4. bob_corinna

    bob_corinna New Member

    Messages:
    21
    Joined:
    Aug 15, 2011
    Location:
    devon
    Car:
    C250 diesel
    go to the htc.com web site and ask there or maybe look at the frequently asked questions page on the htc web site, maybe the answer will be there
     
  5. bob_corinna

    bob_corinna New Member

    Messages:
    21
    Joined:
    Aug 15, 2011
    Location:
    devon
    Car:
    C250 diesel
    I think I saw something that looked like sim push or similar, maybe thats it?
     
  6. artyman

    artyman MB Enthusiast

    Messages:
    2,180
    Joined:
    Mar 4, 2011
    Location:
    Hampshire
    Car:
    C 200 CDI Sport
    Don't start getting all technical with me, I've only just about mastered a phone with buttons as opposed to a dial :D
     
  7. bob_corinna

    bob_corinna New Member

    Messages:
    21
    Joined:
    Aug 15, 2011
    Location:
    devon
    Car:
    C250 diesel
    yes me too, I have a hands free car kit in my car and my contacts would not appear on it until I did something with my phone , one of the settings was called push or sim push???? I will try to find it again and re post, I found the answer on the htc web site, I have a htc desire.
     
  8. OP
    OP
    Marcus220

    Marcus220 New Member

    Messages:
    5
    Joined:
    Sep 3, 2011
    Location:
    Sunderland
    Car:
    Mercedes C220 CDI (2011)
    Thanks Bob....

    i'm on there now but struggling to find anything new or useful at the min

    Mark
     
  9. OP
    OP
    Marcus220

    Marcus220 New Member

    Messages:
    5
    Joined:
    Sep 3, 2011
    Location:
    Sunderland
    Car:
    Mercedes C220 CDI (2011)
    that would be great, sounds promising !

    Thanks
    Mark
     
  10. killban

    killban New Member

    Messages:
    24
    Joined:
    Jul 6, 2011
    Location:
    Warwick, Warwickshire
    Car:
    C250 CDi Sport Edition 125 Auto Saloon
    From what I have read, the contacts need to be stored on the SIM card or in the phone memory.

    When you add a new contact in Android, it asks where you want to save it. Default is to your gmail account. This is not on the phone or the sim card. It allows you to have your contacts available via gmail. What this probably means, and I'm really just guessing here, is that the Command asks for the contacts from first the phone memory, and then the sim. If there are none there. None will show up.

    I would take a look at your phone in the contacts (People on HTC). Then menu > view.

    In there it will show you how many contacts are on the sim, in the phone memory, in your google account, Facebook etc.

    Hope this helps.
     
  11. OP
    OP
    Marcus220

    Marcus220 New Member

    Messages:
    5
    Joined:
    Sep 3, 2011
    Location:
    Sunderland
    Car:
    Mercedes C220 CDI (2011)
    Hi

    I've copied all the contacts that were on the SIM to the Phone and it still doesn't work......:dk:
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.