UCI on Audio 20

Discussion in 'Electronics' started by DennisTheMenace, Apr 14, 2014.

  1. DennisTheMenace

    DennisTheMenace Member

    Messages:
    36
    Joined:
    Jul 11, 2013
    Location:
    west Dorset
    Car:
    2004 C220 CDi Avantgarde est
    Not sure if anyone can help but anyway... I have got an audio gateway which I have connected up to my Audio 20 headunit, the serial number and other numbers on the unit are:
    ZB:A2049009301
    HW:A1718270345
    SW:A2049020601
    BL:A2049020701


    The Media interface is connected up to the headunit and they seem to be "talking"

    I get the below in the engineering mode for the media interface
    [​IMG]

    Headunit info is this
    [​IMG]

    UCI info says this (USB connected with cable A0018276704 this cable did not come with the unit)
    [​IMG]

    And this is what the Media interface display said before the uci was connected
    [​IMG]

    And this is what comes up with it connected
    [​IMG]

    With the usb cable plugged in i'm not getting a flashing light on the stick, could i have the wrong cable? as i have noticed there is another USB one with the part number A0028272304 and is plugged directly into the uci, I have noticed that there are a few different usb cables around. Which one should i be using??
     
  2. OP
    OP
    DennisTheMenace

    DennisTheMenace Member

    Messages:
    36
    Joined:
    Jul 11, 2013
    Location:
    west Dorset
    Car:
    2004 C220 CDi Avantgarde est
    All sorted, reconfigured the pins on the lead and working 100%
    [​IMG]
     
  3. richard

    richard Authorised Forum Sponsor Authorised Forum Sponsor

    Messages:
    5,561
    Joined:
    Jun 10, 2002
    Location:
    Berkshire, UK
    Car:
    MY04 SL55, MY17 GLC250d AMG Sport
    BTW, what car is that in ?

    R
     
  4. OP
    OP
    DennisTheMenace

    DennisTheMenace Member

    Messages:
    36
    Joined:
    Jul 11, 2013
    Location:
    west Dorset
    Car:
    2004 C220 CDi Avantgarde est
    2004 C-Class
     
  5. richard

    richard Authorised Forum Sponsor Authorised Forum Sponsor

    Messages:
    5,561
    Joined:
    Jun 10, 2002
    Location:
    Berkshire, UK
    Car:
    MY04 SL55, MY17 GLC250d AMG Sport
    Aha, with 2009 W203 NTG2.5 Audio-20 CD-Changer version...

    Richard
     
  6. OP
    OP
    DennisTheMenace

    DennisTheMenace Member

    Messages:
    36
    Joined:
    Jul 11, 2013
    Location:
    west Dorset
    Car:
    2004 C220 CDi Avantgarde est
    That's the one, the changer mech had jammed and I replaced it with a double din in a customers car. They gave me the unit for nothing as they were going to bin it!

    Got a free ABBA cd also :\
     
  7. nguyenphananh

    nguyenphananh New Member

    Messages:
    1
    Joined:
    Nov 3, 2015
    Car:
    slk
    Hi Dennis.. I have the exactly same problem like your?? how do you rearrange the pin to make it works?? or which cable do you recommend for the usb to work with this unit?? instruction would be appreciated...
     
Tags:

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.