W124 blower motor fuse location

Discussion in 'Electronics' started by Imbigboned, Apr 29, 2014.

  1. Imbigboned

    Imbigboned Member

    Messages:
    43
    Joined:
    Jan 27, 2014
    Car:
    96 E320 Sportline Coupe, 93 190e 2.6 Sportline, 67 W100 600, 73 300SEL 6.3, 99 SL320
    A funny thing happened to me last week........

    I initially located a broken wire on my AC fan control unit which I duly fixed, and had nice ice cold AC working again....

    Got in the car a few days later, switched the fan control to number 2 to get some air circulating, and heard a big clunk from behind the control panel, and then everything worked again.

    Not thinking too much about it, today I noticed that the fan speed selector didn't seem to be working at any speed except for what is the lowest speed possible. After a bit of fiddling around and pushing the three buttons (AC, recirc and demist), I heard the same clunk and then nothing else.

    Driving home today the fan kicked and started working again...when I got home though nothing.

    I've looked around on the forum, and it seems that the first thing to check is the external strip fuse. Only the problem is that I can't find it!!! Can someone point me in the right direction please.

    It's a 96 e320 coupe btw.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.