W176 A45 Windscreen washer not working

Discussion in 'Electronics' started by maxkirk, Apr 26, 2014.

  1. maxkirk

    maxkirk New Member

    Messages:
    22
    Joined:
    Oct 11, 2013
    Location:
    Nottingham, UK
    Car:
    Datsun
    Morning all,

    Noticed this morning that my windscreen washer isn't working, but weirdly my rear screen wash is working.

    Does anyone know if both screens are run from one pump or two separates?

    Tried to find a fuse but the fuse chart doesn't give away a fuse for a screen wash pump.

    Any tips / advice welcomed!
     
  2. c63chris

    c63chris Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    846
    Joined:
    Mar 14, 2012
    Location:
    Sussex
    Car:
    SL63 + W205 C220d
    If it's an A45 as per the title then it must still be under warranty in which case my advice would be to take it back to the garage and get them to fix it. Odd to work at the rear and not the front though.
     
  3. OP
    OP
    maxkirk

    maxkirk New Member

    Messages:
    22
    Joined:
    Oct 11, 2013
    Location:
    Nottingham, UK
    Car:
    Datsun
    That's my next step, just hoped there might be an easy fix but looks like I'm off to MB!

    Thanks
     
  4. chrisdean

    chrisdean Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    368
    Joined:
    Mar 17, 2014
    Location:
    Liverpool
    Car:
    W205 C200 AMG Line Premium
    Make sure that the bonnet is slammed shut, on a w204 if the bonnet is not completely shut the wipers will not work.
     
  5. OP
    OP
    maxkirk

    maxkirk New Member

    Messages:
    22
    Joined:
    Oct 11, 2013
    Location:
    Nottingham, UK
    Car:
    Datsun
    All sorted - loose connection near the washer bottle.

    Thanks all
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.