W202 Xenon Problem - Please Help :x

Discussion in 'Electronics' started by bipower, Oct 21, 2008.

  1. bipower

    bipower New Member

    Messages:
    3
    Joined:
    Oct 21, 2008
    Good evening! I've just fitted a xenon kit on my C180, and the lights turn on all ok, and everything, after having turned it on and off a few times, when I turn it on, the lateral dashboard lights come on, the rpm dial goes down, and then everything goes back to normal, and the clock reset's itself to 1:00h..

    Can anyone please help me :s

    Thanks in advance :)
     
  2. Shude

    Shude MB Club Veteran

    Messages:
    13,915
    Joined:
    Jun 1, 2002
    Location:
    Cheshire
    Car:
    CLK55 AMG
    Firstly what model year is your C180.

    Secondly what sort of Xenon kit is it? Complete housings or bulb replacement type?
     
  3. OP
    OP
    bipower

    bipower New Member

    Messages:
    3
    Joined:
    Oct 21, 2008
    bulb replacement, it's a '95

    I have heard people randomly talking of relay's and such... could that help anything?
     
  4. OP
    OP
    bipower

    bipower New Member

    Messages:
    3
    Joined:
    Oct 21, 2008
    anyone able to help me? :s

    As I can see this isn't a normal problem
     
  5. Alps

    Alps MB Club Veteran

    Messages:
    7,107
    Joined:
    Nov 29, 2002
    Location:
    London\Essex
    Car:
    E63 Weistec AMG, E55 2004 Silver(SOLD), C36 AMG 1997 (SOLD)
    possibly a battery problem, does sound weird tho!
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.