W203 2.0l coupe

Discussion in 'Engine' started by Diggerboy, Jan 4, 2015.

  1. Diggerboy

    Diggerboy New Member

    Messages:
    5
    Joined:
    Dec 13, 2014
    Car:
    C200 Coupe
    Does anyone know where I can get a workshop manual for my car. Im looking at knowing where I can find my fuel pump and testing it? The fuse is alright in the boot but when I turn the ignition on there is no noise and at the injector rail there is no pressure so I'm guessing I have a problem with my fuel pump.
     
  2. grumpyoldgit

    grumpyoldgit MB Enthusiast

    Messages:
    2,604
    Joined:
    May 7, 2012
    Location:
    Stourbridge
    Car:
    C270CDI Avantgarde SE
    Haynes do a workshop manual for the W203 - number 4780 it covers all models with the exception of the 6 cylinder engines.

    Would I be right in assuming that yours is a petrol engine?
    I can probably upload something that may help you, but don't want to post details for the wrong fuel type of car. Manual covers both petrol and diesel.
     
  3. OP
    OP
    Diggerboy

    Diggerboy New Member

    Messages:
    5
    Joined:
    Dec 13, 2014
    Car:
    C200 Coupe
    Hi yes mine is just a 2.0 lt petrol 4 cylinder engine. If you do have anything that would be great
     
  4. grumpyoldgit

    grumpyoldgit MB Enthusiast

    Messages:
    2,604
    Joined:
    May 7, 2012
    Location:
    Stourbridge
    Car:
    C270CDI Avantgarde SE
    OK, give me 10 minutes.

    It seems that they do an online version of the manual now for a one off payment of £25, but check the 'system requirements' before purchasing should you be interested in that option. http://uk.haynes.com/products/productID/21
     
    Last edited: Jan 4, 2015
  5. grumpyoldgit

    grumpyoldgit MB Enthusiast

    Messages:
    2,604
    Joined:
    May 7, 2012
    Location:
    Stourbridge
    Car:
    C270CDI Avantgarde SE
  6. grumpyoldgit

    grumpyoldgit MB Enthusiast

    Messages:
    2,604
    Joined:
    May 7, 2012
    Location:
    Stourbridge
    Car:
    C270CDI Avantgarde SE
    Sorry it's a bit untidy, difficulty keeping images the same size when cropping them. HTH.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  7. OP
    OP
    Diggerboy

    Diggerboy New Member

    Messages:
    5
    Joined:
    Dec 13, 2014
    Car:
    C200 Coupe
    That is fantastic. I was looking on line and some say the pump is separate but this is what my pump is looking like. Just making sure I wasn't being stupid. As you suggested I had a look at my relay. Now before it wouldn't start but I removed the relay, cleaned the terminals and replaced it and I fired up( only for a second or 2) but now to me that sound like the relay is not staying in?????
     
  8. grumpyoldgit

    grumpyoldgit MB Enthusiast

    Messages:
    2,604
    Joined:
    May 7, 2012
    Location:
    Stourbridge
    Car:
    C270CDI Avantgarde SE
    There may be an identical relay in the rear fuse box which you could swap over just to try it. Check the circuit diagrams which are usually marked on the relays.

    Otherwise for the cost of a new relay, it would save a lot of hassle removing the pump until you're sure it is that.
     
Tags:

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.