W211 e270 cdi 2003 limp mode????

Discussion in 'Engine' started by 4life211, Sep 30, 2018.

  1. 4life211

    4life211 Active Member

    Messages:
    293
    Joined:
    Jul 14, 2015
    Car:
    mercedes 211
    Hello my friends.

    Today the car goes in limp mode.
    The diagnostic show the code 0105 as in photo attached .
    Any idea ???[​IMG]
     
  2. OneForTheRoad

    OneForTheRoad MB Enthusiast

    Messages:
    2,373
    Joined:
    Apr 20, 2015
    Location:
    uk.
    Car:
    2015 w204 c class amg sport premium +65 ford kuga 2.0 cdi zetec awd..
    possibly the map sensor or split boost pipe ?
     
  3. OP
    OP
    4life211

    4life211 Active Member

    Messages:
    293
    Joined:
    Jul 14, 2015
    Car:
    mercedes 211
    Replaced sensor .
    Same .
     
  4. clk320x

    clk320x Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    10,078
    Joined:
    Sep 27, 2016
    Location:
    Midlands
    Car:
    W211 E320 CDI, W212 E250 CDI, W203 C32 AMG
    STAR diagnostic will give you more information.
     
  5. OneForTheRoad

    OneForTheRoad MB Enthusiast

    Messages:
    2,373
    Joined:
    Apr 20, 2015
    Location:
    uk.
    Car:
    2015 w204 c class amg sport premium +65 ford kuga 2.0 cdi zetec awd..
    when did you replace the map ? what was its part number and location in the engine .
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.