Issues with pairing HTC Legend with Comand

dowtherz

Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
147
Location
Passfield, Hants
Car
W209 CLK 350 Cab VW Golf GTE Volvo V90 CC
Last ditch request for help before I bin my HTC Legend phone! Have been trying to pair it with the latest version of Comand in the W204. The phone "Pairs" but then drops out every 10 secs. Having done some digging on the net it would seem it's a software problem with the phone. I took into MB today and they confirmed it was a phone issue. Strange thing is, it paired no problem with an Audio 20 on the lower spec car. Any suggestions appreciated.
 

fast_eddie

Active Member
Joined
Jul 15, 2008
Messages
154
Location
Ireland
Car
E280 CDI
Hi,

Sorry, I've no experience with Android, but I know I had to tweak my HTC HD2 (Windows Mobile OS) before it would pair at all with COMAND NTG 2.5. May not be relevant as it sounds like you're getting paired but just not staying paired.

All that said, my experience would be that MB will generally blame the phone as a default, particularly the limited compatibiity of the SAP SLR bluetooth modules - so much for standards!

A few links I came across which may shed light on your plight (apologies to the Mods if these links are inappropriate for any reason):

http://community.htc.com/na/htc-forums/android/f/91/p/2336/8570.aspx
http://community.vzw.com/t5/Other-A...d-Bluetooth-2-1-and-Mercedes-Benz/td-p/200633

Good luck with it,
Eddie
 
Last edited:

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top Bottom