Command don't work CLS 320cdi 2005

Discussion in 'General Discussion' started by OscarOzze, Aug 3, 2017.

  1. OscarOzze

    OscarOzze Member

    Messages:
    37
    Joined:
    Sep 13, 2016
    Location:
    Harrogate,North Yorkshire
    Car:
    W204 220CDI SPORT AMG
    [​IMG][​IMG]

    Hey guys, my command has stopped working properly, doesn't work sat nav and CD button is blank (see pic) i was trying to locate the fuse but can't seem to work out witch one is it for a command. Thanks


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  2. OP
    OP
    OscarOzze

    OscarOzze Member

    Messages:
    37
    Joined:
    Sep 13, 2016
    Location:
    Harrogate,North Yorkshire
    Car:
    W204 220CDI SPORT AMG
    Anyone?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  3. jdrrco

    jdrrco Hardcore MB Enthusiast

    Messages:
    921
    Joined:
    Mar 6, 2006
    Location:
    South Wales
    Car:
    X218 CLS500 AMG BlueEfficiency Sport Shooting Brake - name almost as long as the car...
    Speak to comand online. They are sponsors of the forum and what they don't know ain't worth knowing.
     
  4. renault12ts

    renault12ts MB Club Veteran

    Messages:
    15,605
    Joined:
    Mar 5, 2009
    Car:
    2005 W215 CL500.
    Do you have a BOSE amp in there somewhere...the usual cause of problems.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.